Gastenboek Links E-mail

Longa - Oisterwijk

In de tweede wedstrijd van het ZIGO- toernooi  moestde ploeg van Rob van der Kaaij het opnemen tegen eerste klasser LONGA. Deze ploeg heeft een complete metamorfose gehad in de zomerperiode. Slechts drie spelers bleven de Tilburgers trouw zodat de nieuwe trainer Norbert Rebsch aan een compleet nieuwe ploeg aan het bouwen is.

Oisterwijk startte goed tegen de withemden en kwamen door een fraai doelpunt van Shuburney Rosaria al vroeg op voorsprong. De beresterke buitenspeler schatte een diepe pass goed in en rondde bekwaam af. Vlak voor de rust kwamen de rood-witten helemaal in een zetel te zitten nadat de LONGA-doelman een slippertje maakte en de bal na een terugspeelbal ineens in het net lag, 0-2.

In de tweede helft zette de eerste klasser aan om de schade te herstellen, verder dan een benutte strafschop van Bram Somers kwamen de Tilburgers echter niet. Oisterwijk pakte de zege en bleef zicht houden op de toernooiwinst.