Gastenboek Links E-mail

Rood Wit V. - Oisterwijk

Oisterwijk is door Rood Wit uit Veldhoven hard uit het bekertoernooi geknikkerd. De Veldhovenaren waren veel te sterk voor de ploeg van Rob van der Kaaij en wonnen afgetekend met 3-0.

Onze rood-witten kwamen al na drie minuten op achterstand door een doelpunt van Stef Fasen. Oisterwijk probeerde het wel maar was gewoon niet bij machte om potten te breken in de Veldhovense defensie. Rood Wit bleef makkelijk overeind en liep na rust simpel uit naar een 3-0 uitslag, de Veldhovense doelpunten werden gemaakt door Sander Bertels en Jan van Hout.

Oisterwijk ligt door deze nederlaag op doelsaldo uit het bekertoernooi. Het kan zich gaan richten op de competitie waar het Tilburgse NOAD aanstaande zondag de tegenstander zal zijn.