Gastenboek Links E-mail

Oisterwijk - SC 't Zand

Oisterwijk moet de nacompetitie in na een dramatisch einde van de competitie. Oisterwijk stond tegen SC 't Zand vlak voor tijd met 2-1 voor maar kreeg in de achtste minuut van de blessuretijd de deksel op de neus. Rens van de Hout scoorde de gelijkmaker zodat Oisterwijk op doelsaldo tot de nacompetitie veroordeeld werd.

Oisterwijk kwam door een benutte strafschop van Kenny Staps op voorsprong. Nick Weerman maakte daarna de gelijkmaker voor de Tilburgers. Nog voor de thee kwamen de rood-witten weer op voorsprong door een doelpunt van Mitchell Zoontjes. Oisterwijk vocht als een leeuw om deze voorsprong over de eindstreep te brengen. Tot aan de 98e minuut lukte dit, Rens van de Hout dompelde Oisterwijk diepe rouw door de gelijkmaker in extremis tegen de touwen te schieten.

Door dit resultaat kwam Oisterwijk op gelijke hoogte met RKJVV maar door een minder doelsaldo werden onze rood-witten veroordeeld tot het spelen van promotie- degradatiewedstrijden. Hierin zal Helvoirt de eerste tegenstander zijn in een dubbele confrontatie. Komt Oisterwijk als winnaar uit de bus van dit tweeluik dan zal de beste uit het diptiek Beerse Boys-BMC de tegenstander zijn.